Om oss

Markbelysning Skandinavien AB är ett belysningsföretag

...som specialiserat sig på ljus och ljuseffekter för utomhusbruk

Vi har agenturen för belysningssystemet in-lite i Sverige och Danmark och arbetar med leverantörer från hela världen. In-lite är säkert och flexibelt, har snygg design och håller hög kvalitet. Det passar lika bra för den lilla radhusplätten som för den stora slottsträdgården.

Men vi är mer än bara en belysningsgrossist.

Varje dag arbetar vårt team med stor entusiasm och passion mot ett gemensamt mål: att skapa fantastiska miljöer med hjälp av belysning. Till vår hjälp har vi ett brett nätverk av speciellt utvalda återförsäljare och samarbetspartners, proffs som vi utbildar och inspirerar med våra unika belysningstillämpningar.

Tillsammans skapar vi platser att njuta av, även när mörkret har fallit!

Kollegor som diskuterar ett projekt.

Ljus är livet!

Sol och skugga, dag och natt. Vi lever med ljusets skiftningar, tänder kökslampan till kvällsmaten och slår på bilens strålkastare för att köra till jobbet en mörk novembermorgon. Ljus är i många fall en praktiskt nödvändighet – men det skapar också känslor och stämningar.

Altan med mysig inredning och belysning.
Uteplats med beslysning från Inlite.

Vi känner oss tryggare på platser som är väl upplysta, som på en gångväg med gatubelysning. Och minnena från sensommarkvällarna på uteplatsen med familj och vänner blir ännu rikare när ljus får utgöra en del av stämningen.

Ljus framhäver och vägleder, kompletterar och fulländar. Behovet av ljus i din trädgård bör alltid styra designen, inte lampans utseende. Därför planerar vi all belysning utifrån ljusets funktion och skapar den visuella upplevelsen du drömt om.